Beoordelingen van My Sushi & Fusion Goes

Recente recensies

5.0
Jojo
gisteren

Erg lekkere sushi. Erg vers en sommige waren nog warm.

Wenneke
gisteren

Was op tijd, goed warm en meer als genoeg. Goede prijs-kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pat
31 juli 2022

Lekker gegeten!

Alex
30 juli 2022
M
30 juli 2022

Beste sushi sinds tijden in Goes.

...
24 juli 2022
Frank
24 juli 2022

Goede kwaliteit en het was erg lekker!

Marian
22 juli 2022
Andrea
19 juli 2022

Super goede pokebowls, vers en lekker! Bezorging binnen een half uur!

Karla
16 juli 2022

Heerlijke sushi!! En ik vind het zo lief dat krijg ik gratis avocado sushi. Wat lief!

Johan
16 juli 2022

Weer heerlijke sushi gegeten. Erg vriendelijk geholpen en was op het geplande afhaaltijdstip klaar. Een aanrader!

Arta
12 juli 2022
Jelle
12 juli 2022

Hoewel de sushi uit elkaar viel bij het oppakken, smaakte het overheerlijk! Ook was de bezorging snel, en de bezorgster aardig. ZEKER voor herhaling vatbaar.

Marina
11 juli 2022

Snelle service en geweldig lekkere sushi, zeker een aanrader!

Bianca
11 juli 2022

Eerste x dat we hier sushi hebben besteld. En zeker niet de laatste x! Het was erg lekker en goede sushi. Leuke deal via Social deal en ook nog een gratis rol bij de bestelling. Heerlijk gegeten!

Harrie
9 juli 2022

Top! Snel bezorgd en heerlijk gegeten. Ik zal in de toekomst zeker vaker bestellen.

Maria
9 juli 2022

Wat was de fried zalm roll vies bahbah bakje was helemaal omhuld in het vet bijna geen zalm erin volgens mij is ook de frituur olie in de roll gekomen heb nog steeds buikpijn

Karin
7 juli 2022
...
3 juli 2022

Helaas de stokjes, soja en wasabi vergeten en de edamr bonen waren nog hard helaas. Maar de rest was heerlijk zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van My Sushi & Fusion

Bedankt voor uw beoordeling. We zullen volgende keer beter opletten.

Tim
3 juli 2022
Rolf
2 juli 2022

Sushi was lekker! Zeker een aanrader. Wel waren de mini loepias niet meer warm, helaas. Ondanks dat ze goed verpakt waren.

Marianne
2 juli 2022

Zeer goede sushi, heel vers en smaakvol. Er was goed rekening gehouden met een allergie. De bezorging was netjes en op tijd (eigenlijk te vroeg, maar er was gebeld of dit in orde zou zijn). Bedankt!

De Jonge
2 juli 2022

Goede prijs, vers en lekker! Vriendelijke mensen.

Sylvia
28 juni 2022

Zag er super verzorgd uit & de smaken erg lekker & verschillende smaken

Anna
25 juni 2022

Weā€™re happy to have discovered this place. Everything was great, very delicious sushi, many options to choose from, high quality. The only thing was that instead of a soft shell ebi tuna roll we got a different one.

Reactie van My Sushi & Fusion

Hi Anna, Thank you for the positive review and also sorry for the mistake. We will give you Free soft shell ebi tuna roll in your next order. Please mention it in the remark area.

David Wagenvoort
24 juni 2022

Voor de eerste keer besteld en het beviel me erg goed! Bestelling binnen een half uur en prijs-kwaliteit was ook erg goed!

Simone
24 juni 2022
Dubelaar
20 juni 2022

Heerlijke verse sushi šŸ£ Wij waren zeer zeer tevreden met zowel de warme als koude sushi's. Vriendelijke mensen echt voor herhaling vatbaar.

Melissa
20 juni 2022

Bezorging klantvriendelijk Netjes op tijd Sushi netjes bezorgd Sushi smaakt heerlijk Geen verbeterpunten ga zo door!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jazz
19 juni 2022

Was heerlijk en veel variatie in vergelijking met de andere sushi tenten in Goes. Lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjolein
17 juni 2022

Heerlijk verse sushi en een vriendelijke bezorger

Virine Brinkman
13 juni 2022

Heerlijke sushi!!!

Anoniem
7 juni 2022
Anouck
7 juni 2022

Precies op tijd en heerlijke verse sushi! Ga hier zeker vaker bestellen.

Robert van der Cingel
7 juni 2022

Lekkere sushi goed gevuld vers aanrader

Bo
5 juni 2022

De bezorging was heel snel en zowel de pokebowl als sushi waren heerlijk vers. Een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van My Sushi & Fusion

Bedankt dat je ons aanbeveelt

Johan
5 juni 2022

Heerlijke gerechten en keurig verzorgd en klaargemaakt. Vriendelijke mensen. Heel veel succes met jullie bedrijf en komen snel weer terug.

Reactie van My Sushi & Fusion

Bedankt voor de positieve beoordeling

Erika
5 juni 2022

Erg lekker en snelle bezorging

Reactie van My Sushi & Fusion

Bedankt voor je bestelling

Marissa
4 juni 2022

Bestelling op tijd binnen en heerlijke sushi. Wij gaan vaker bestellen.šŸ˜Š

Reactie van My Sushi & Fusion

Bedankt voor de mooie review