Beoordelingen van My Sushi & Fusion Goes

Recente recensies

4.0
L
4 februari 2024

BESTEL HIER NIET! Wij hebben vandaag een bestelling geplaatst. Toen wij de bestelling gingen afhalen werd door de nieuwe eigenaar van het pand verteld dat ze failliet zijn. Super raar dat je dan nog steeds een bestelling kunt plaatsen en ze je daarvoor laten betalen. Wij hebben dus geen sushi gezien en de telefoon wordt ook niet beantwoord. Hopelijk krijgen we ons geld z.s.m. terug!

Lizette
31 december 2023
Alex Schrier
28 november 2023

Besteld voor 18 uur nu 21.07 nog niets ontvangen. 21 maal gebeld wordt niet opgenomen. 20.30 bij restaurant langs alles dicht. Wel betaald, niets ontvangen

Bart
28 november 2023

Iets te laat

Leonie
22 november 2023

Sushi is lekker maar ruim 1 uur en 45 minuten uur te laat. Telefoon wordt niet opgenomen en toen we open deden voor de bezorger stond er nat geregende jongen die zo benauwd keek dat we uit medelijden hem niet aangesproken hebben.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mark Rosel
20 november 2023

De sushi smaakt prima, maar de bezorging kwam een uur te laat en het restaurant was telefonisch niet bereikbaar.

Martin
19 november 2023

Telefonisch niet bereikbaar. Bestelling geplaatst om 14.15u met een bezorgtijd van 17u. Bestelling pas om 17.45u geleverd. Crispy box besteld maar dit is gefrituurd. Niet wat bij sushi hoort. Verbeter de bezorging en wees duidelijker op het menu wat mensen kunnen verwachten. Wij zullen hier niet snel meer bestellen.

Anna
12 november 2023

We have been loyal customers since the opening, ordered around 40 times, but Yesterday was the last time we ordered from here. There have been more and more delays in the past, but this was a whole new level. The order was placed at 6:30 PM for delivery at 8 PM. At 8:30 PM still nothing arrived, so we started calling them but no one would pick up. We called 11 times and have been ignored the whole time. After 9:30 PM when we still have received nothing, we gave up any hope to still have a delicious sushi dinner, and started cooking something else. Finally, at 10 PM the delivery showed up. I told the delivery guy that this is absolutely unacceptable to be ignored like that and not knowing when and if your order will arrive at all, and we rejected the delivery. Waiting for the owner to contact us to get the money back. Such a pity! They were so good in the beginning.

Kristel
11 november 2023

Mijn zoon vond het weer heerlijk

Diana Eversdijk
1 november 2023

We hadden box B besteld, maar die zag er anders uit dan het plaatje. En een aantal stuks minder. De gefrituurde sushi was ook erg groot en hard. Was daardoor ook niet zo lekker. Bestelling was wel.redelijk op tijd

Christine
28 oktober 2023

De gefrituurde dingen bij mn bestelling hadden warmer gemogen want die waren lauw. Voor de rest prima eten.

Jannick
27 oktober 2023

Om 5 uur besteld om half 8 te laten bezorgen en nog kwam het laat

Jacky
27 oktober 2023

De bestelling kwam 50 minuten te laat. Alles wat warm had moeten zijn was koud. Loempia's waren meer deeg dan gevuld. Sushi was goed van smaak. Waardeloos dit zonde van je geld.

Frank
23 oktober 2023

Dit was de laatste keer dat ik er een bestelling heb gedaan. Om 17:00uur besteld met bezorgtijd 18:00uur. Om 18:45uur nog steeds niks ontvangen en gebeld waar onze bestelling bleef. Nadat ze telefonisch zeer slecht bereikbaar zijn werden we uit eindelijk zeer brutaal te woord gestaan en kregen we uit eindelijk te horen dat het met een half uurtje klaar zou zijn wegens drukte. Ter compensatie zou er een gratis snack bijgeleverd worden. Als je dan om 20:30uur maar in de auto stapt om naar Goes te rijden en onderweg de bezorger op de fiets tegen komt hebben we maar gevraagd om ons eten en konden we om 20:45uur eindelijk eens gaan eten. De beloofde compensatie zat overigens niet eens in de tas. Dit is zeer triest, onacceptabel en teleurstellend. Ik bestel de volgende keer wel ergens anders.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Remie
23 oktober 2023

Bestelling om 3 uur geplaatst met verzoek om 5 uur te bezorgen. Kwam ruim uur later. Aan de telefoon twee keer te horen krijgen dat het er over twee minuten aan komt en dat het zeer druk is. De sushi is erg goed maar heb vier keer besteld en drie keer was het veel te laat. Ik twijfel of ik volgende keer nog ga bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cristel
23 oktober 2023

Bestelling zou om half 6 bezorgd worden en dit werd half 9!!! De warme gerechten waren koud. Heb zelf 4x moeten bellen om te vragen waar mā€™n bestelling bleef en die was onderweg, eerst om 18.20 en toen om 19.15 en vervolgens kregen we een melding dat hij onderweg was om 20.00 uur en pas om 20.30 uur was het er. Een keer en nooit meer!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

V
22 oktober 2023

Sushi ruim 3 uur later bezorgd dan in eerste instantie aangegeven. In totaal meer dan 4 uur gewacht. Sushi zelf is okay, maar zeker niet het wachten waard.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ans Vleugel
22 oktober 2023

Geen ster waard! Om 17 uur besteld en na diverse malen te hebben gebeld bezorging om 20.30 uur . Bestelling mee terug gegeven aan bezorger en geld terug geƫist

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Isa van Oosterhout
22 oktober 2023

We hebben meer dan 2 uur moeten wachten op onze bestelling, terwijl we netjes op tijd hadden besteld. We hebben om 17.00 uur besteld en om 20.15 uur is het eten er nog niet!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

V.
20 oktober 2023

Duurde ruim 3 uur voordat de sushi werd bezorgd, voor een relatief kleine bestelling. 1x gebeld of het nog lang ging duren , werd zeer onvriendelijk te woord gestaan. Zou toen nog 15 minuten durenā€¦ duurde uiteindelijk nog 45 minuten. Bezorger die langs kwam was erg vriendelijk en het eten was heerlijk. Lekker vers, dat dan weer wel.

Jenny Aarts
9 oktober 2023

Kreeg niet wat ik besteld had. De spicy tuna ontbrak.

Angie
7 oktober 2023

Twee keer een verkeerde bestelling aan de deur gehad. Vervolgens eindelijk onze eigen bestellen klopt het uiteindelijk nog niet. Alle gefrituurde garnaal was vervangen door gefrituurde kip en de zeewier om de sushi was alsof het al van een aantal dagen terug was. Geen succes ervaring gehad dit keer l.

Luc
30 september 2023

Bijna 3 uur op mijn bestelling moeten wachten.

X
21 september 2023

2 uur moeten wachten op mijn kleine bestelling. In de tussentijd kreeg ik geen gehoor als ik belde. Smaakte overigens ook niet vers. HIER NIET BESTELLEN!

Nadine
16 september 2023

Zoals altijd erg tevreden. Sushi is super vers en heerlijk. Bezorging volgens planning. Altijd een feestje om sushi te eten op deze manier!

Martijn
13 september 2023

As usual, te laat maar voor ons maakt dat niet uit! Heeeerlijk en lekker goedkoop :)

Karla
6 september 2023

Altijd lekker!!

Mark
5 september 2023
Patrycja
30 augustus 2023

Eten te laat ,. We moesten werken dus een van ons heb niets gegeten ,telefokn continu in gespreek. Soya bij besteeld naa uur appart gekomen ,. En eten was anders als normaal zalm leek gisyer al gesneden was niet oke zijn we niet gewent normaal is top maar vandaag nie

Visser
26 augustus 2023

Beste sushi van Goes

Hanna
25 augustus 2023

Teleurstellende ervaring, de meest onsmakelijke Japanse rolls die ik heb gehad. 1.De plek is erg vies van binnen. 2.De gefrituurde rolls met te veel paneerlaag zijn vreselijk gesneden, taai, gefrituurde komkommers binnenin (de rolls waren dus overgaar in de frituur). 3.Op een enorme portie rolls een klein druppeltje sojasaus, nog minder gember. 4. De rijst is absoluut onsmakelijk . 5.De sojasaus is sterk verdund met water . 6. Ik begrijp niet waarom de paneerlaag zo dik en dik is. Net 25 euro weggegooid, kon er niet eens 1/3 van etenšŸ™„

Patricia
25 augustus 2023

De bestelling kwam een uur later! Ook ontbrak de wasabi, de sojasaus en de stokjes.

Patrycja
23 augustus 2023

Sushi super lekker en altijd op tijd *****

David
21 augustus 2023

De keuken was ongelofelijk onhygiƫnisch! Rauwe vis stond niet gekoeld en platgestampte sushi lag verspreid door de keuken. Voedselveiligheid wordt zeker niet in acht genomen!!

Leonie
21 augustus 2023

Vers en zeer smakelijk. Lekkerste sushi van Goes!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J de Graaff
19 augustus 2023

Bezorging duurde langer dan de verwachte bezorgtijd. 1 uur en 20 min gewacht. Bij het openmaken van onze sushi was de verpakking gesmolten door de warmte van de fried sushi, waardoor er plastic op onze sushi zat. Pas na 1 heel uur werd er weer een nieuwe box gebracht. Erg jammer dat het zo lang duurde

Chahid
18 augustus 2023

Super lekker poke bowl alles vers en lekker en waanzin goeie service hele aardige mensen

Marjon
15 augustus 2023
Swaen
8 augustus 2023

Om 13:40 uur mijn bestelling geplaatst en aangegeven dat ik het om 17:00 u wilde laten bezorgen. Ze stonden uiteindelijk om 17:50 u op de stoep. Naar mijn mening onacceptabel. Eten was daarentegen gewoon goed en lekker.

Dumont
30 juli 2023

Bestelling online voor bepaald uur afgesproken,1.5 uur later pas geleverd. Was eerste keer dat wij daar bestelden maar ga volgende keer toch eens ergens anders proberen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
30 juli 2023

Lekkere sushi, we hebben een paar keer eerder besteld, vorige keren beter. Het was nu druk, edemane vergeten, meer dan een uur later bezorgd. Probeer het niveau hoog te houden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joyce
30 juli 2023

Elke keer opnieuw weer heerlijke sushi. Bezorging ook altijd op tijd. Top!

Patrycja
24 juli 2023

Helemaal top,. Was erg lekker en op tijd bezorgd !!!

Sis
24 juli 2023
Marjolein Rentmeester
22 juli 2023

Heb echt buikpijn van me bestelling gehad plus ik had avocado makis besteld geen komkommer

Chris
22 juli 2023

Heerlijk voedsel voor een schappelijke prijs!

Yulia
16 juli 2023
Maat
2 juli 2023

Lekker en vers!

Sandra
28 juni 2023

Bezorging van 17:40 werd 18:20. Meermaals geprobeerd te bellen, telefoon wordt gewoon niet opgenomen. Dus terwijl je zit te wachten op je eten weet je niet of er Ć¼berhaupt sushi komt. Volgens bezorger was er niemand op de zaak???? Echt niet ok om zo met je klanten om te gaan.

R van Holstein
26 juni 2023

Bij toeval tegen gekomen, erg blij mee! Pokebowls waren erg lekker en een mooie portie. Ook de sushi smaakte erg goed. Zeer tevreden over de service, er werd telefonisch contact opgenomen om zeker te weten dat de doorgegeven dieetwensen ivm allergieen goed werden verwerkt. Erg tevreden dus!

Alona
24 juni 2023
Jennifer
21 juni 2023

Bezorger kon huis niet vinden, belde op, maar we kwamen er zo samen niet uit. Hij had geen 4g om Google maps op te zoeken. Tip: plattegronden Goes uitprinten en meegeven

Malinda van Liere
20 juni 2023

Bezorgtijd zo 17:40 zijn. Die werd 18:33.. 2 keer telefonisch contact gehad, zonder duidelijke antwoord of tegemoetkoming.

Patrick
18 juni 2023

Super lekkere sushi!!

Patrick
18 juni 2023

Het was hele lekkere sushi alleen jammer dat ze me zeewier er bij hadden vergeten. Maar voor de rest was het heel lekker!!!

Jacq.
15 juni 2023

De sushi was erg smaakvol. Poke bowl vrij neutraal van smaak. Toen wij de bezorging kregen waren er bakjes saus open lag op de bodem van de tas.

Lisa
13 juni 2023

Hele lekkere sushi, maar 19.00 stond dat we konden ophalen en heb nog 15 min binnen moeten wachten niet heel erg maar een tip om dat zo min mogelijk voor te laten komen

Remie
11 juni 2023

Smaak van sushi was goed. Bezorger was vriendelijk en bood excuses aan want eten was 45 minuten te laat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carola Bouwense
8 juni 2023

Al vaak bij jullie besteld. Maar Ik vond voor het eerst de bestelling tegenvallen. Kleinere sushi dan normaal. Ook minder vulling. En ze leken minder vers.

I H
6 juni 2023

goed op tijd bezorging, eten heel lekker

Jacq
2 juni 2023

Het eten was fantastisch. Heerlijk van smaak en zag er goed vers uit.

Max van Hees
30 mei 2023

Erg lekkere sushi, niet te duur. Onze bezorger was iets te laat maar hij moest ook op de scooter helemaal naar Heinkenszand.

Anoniem
28 mei 2023

Stipt op tijd bezorgd. Overheerlijke sushi, de beste van Goes. Je proeft aan alles dat het vers voor je gemaakt is. Voor ons geen andere sushizaak meer! Top! Dikke aanrader!

Minke
27 mei 2023

Lekkere sushi voor een goede prijs!

janhein
27 mei 2023

Heerlijke verse sushi, en snel geleverd

Rosanne de Rooij
24 mei 2023

Altijd heel erg lekker, snel bezorgd en vers. Ik bestel bijna elke week hier als het kan :) Ook goede prijs kwaliteit en leuke actie met gratis sushi roll.

Patricia Bongaarts
22 mei 2023

Bezorgtijd die ik kon kiezen was 18.20 uur. Om 18.45 uur heb ik contact opgenomen, mijn bestelling zou aan de bezorger zijn meegegeven, vreemdā€¦.want pas om 19.02 uur kreeg ik een mail dat mijn bestelling onderweg was. Uiteindelijk om 19.20 uur is de bestelling geleverd. Ondanks dat ik alle contactgegevens heb achtergelaten, werd ik niet (juist) geĆÆnformeerd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M
20 mei 2023

Heerlijke sushi en goede en snelle bezorging

Anoeska
14 mei 2023

Het duurde allemaal beetje lang maar dat hebben ze dubbel en dwars goed gemaakt met een extra roll en heerlijke sushi was optimaal genieten op moederdag bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nathalie
13 mei 2023

Heerlijke sushi, perfecte prijs / kwaliteit! Netjes op tijd geleverd

Jessica Kersten
29 april 2023

Ik ben altijd zeer tevreden over de kwaliteit van de sushi. Erg lekker, vers en originele roll's. Het lijkt alleen of de bezorging met de keer slechter wordt en dat is erg jammer. De eerste keer werd er wat vergeten in de bezorgtas, dat is netjes opgelost door het alsnog te brengen. Wel koud, maar goed dat kan gebeuren en we kunnen het thuis gewoon opwarmen. De tweede keer was de bezorger een half uur te laat en vandaag was de bezorger bijna een uur te laat. Dat laat mij wel twijfelen om hier de volgende keer nog een bestelling te plaatsen. Jammer! Want ben zeer te spreken over de kwaliteit.

John
23 april 2023

Bestelling geannuleerd na 2,5 uur wachten en niet het idee hebbende dat het snel zou komen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joyce
22 april 2023
JP Flikweert
22 april 2023

Prima kwaliteit. De rollen zitten alleen wel behoorlijk strak in de verpakking, bij het er uit halen gebeurd het nog al eens dat er stukjes breken omdat ze aan elkaar plakken. Iets meer ruimte in de bakjes zou prettig zijn. Respect voor de bezorger, die komt gewoon ff op de fiets in Kapelle bezorgen!

Yulia
16 april 2023

Everything is very delicious šŸ™‚

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esmeralda van Stee
15 april 2023

Sushi was weer heerlijk, de lekkerste van Goes e.o. voor de beste prijs. Er zat Ć©Ć©n verkeerde rol bij onze bestelling, maar dit werd snel nageleefd. Wij zijn en blijven fan!

H
10 april 2023

Rijst is iets te waterig, smakeloos en er zit te veel saus/mayonaise erop. Alles is lekker vers. Prima sushi. Het duurde alleen even voordat de bestelling klaar was (al was die ruim op tijd besteld)

Joanne Brouwer
8 april 2023

Het eten was heerlijk! Helaas moesten we er wel 40 minuten op wachten, terwijl we online hadden besteld en precies op de afgesproken tijd daar waren.

Maud Pellaers
3 april 2023

Bijna een half uur moeten wachten op onze afhaalbestelling maar eerlijk is eerlijk, het was het wachten waard. Ontzettend lekkere sushi. Vriendelijke en correcte medewerkers. Zaakje zelf kan wel een opknapbeurt gebruiken, ziet er allemaal wat rommelig uit, vloer was niet erg schoon en er stond binnen een scooter geparkeerd.

Simon
3 april 2023

The best sushi in Zeeland!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

EB
2 april 2023
Rebeca
30 maart 2023

Het eten was heerlijk maar 2 dingen waar ik wel voor betaald heb waren er niet. Naderhand gebeld maar werd niet opgenomen.

Elly
23 maart 2023

Bestelling was er eerder dan aangegeven tijd, waar we blij mee waren. Super fijn en heerlijke gerechten.

CJ
20 maart 2023

Heerlijke sushi. Rijst was prima en sushi zagen er mooi uit en prima kwaliteit. Keurig verpakt. Voldoende wasabi, soyasaus en gember.

Esmeralda
19 maart 2023

Beste sushi van Goes: altijd lekker, vers en keurig op tijd bezorgd. Prijs-kwaliteit is echt top, zeker met spaarpuntensysteem en de gratis rollen! Complimenten!

Noor
13 maart 2023

Lekkerste sushi van Goes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

V gerven
6 maart 2023

Veel tr laat bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

S. v.d Graaf
4 maart 2023

Tot gisteren was de kwaliteit hier prima! Echter gisteren was een triest drama. De avocado was zwart en de kip teriyaki rol was aangebrand. Het meeste is helaas de vuilnisbak in gegaan...

Joyce
28 februari 2023
Leonie
19 februari 2023

Uitstekende sushi en stipt op tijd bezorgd

AndrƩ
15 februari 2023
Marina
15 februari 2023
anoniem
13 februari 2023

te lang moeten wachten op de de bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk
12 februari 2023

Heerlijke sushi! Alleen slechte kwaliteit soya saus en wasabi.

Amoz
25 januari 2023
Anna
23 januari 2023

We hebben hier nu drie keer sushi besteld en alledrie de keren was het eten meer dan een half uur te laat. Gisteren bestelde ik om 17.45 uur sushi, de eerstvolgende tijd was 19.00 uur, en het eten kwam om 19.53 uur. We kregen als compensatie wel een extra rol gratis, dat was dan wel weer fijn. Het eten was wel weer heel erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra
19 januari 2023

Sushi wederom heerlijk en mooi vers. Ook onze gasten vonden het heerlijk. Inmiddels al vaak besteld en toch wat tips *Is het mogelijk een Meat lovers box toe te voegen? Nu eigenlijk hoofdzakelijk boxen met vis. *Graag de mogelijkheid om tijdens de actie verschillende gratis rollen te kiezen. Als je nu voor bv. ā‚¬75,- besteld krijg je 3x dezelfde rol (ook heerlijk uiteraard)

Michel
18 januari 2023

Hiervoor de eerste keer besteld, vond het goede sushi. Goed verzorgd en opgemaakt. Toen ik de zaak binnen stapte had ik mijn twijfels, ziet er een beetje slordig en onverzorgd uit.

Flory
15 januari 2023

Tonijn was wasterig. Teveel rols met crabbib de box. Tew weinug variatie

Esmee
13 januari 2023

Heerlijke smaak en heel vers!