Bewertungen von My Sushi & Fusion Goes

Neue Beurteilungen

4.0
Leonie
22 November 2023

Sushi is lekker maar ruim 1 uur en 45 minuten uur te laat. Telefoon wordt niet opgenomen en toen we open deden voor de bezorger stond er nat geregende jongen die zo benauwd keek dat we uit medelijden hem niet aangesproken hebben.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mark Rosel
20 November 2023

De sushi smaakt prima, maar de bezorging kwam een uur te laat en het restaurant was telefonisch niet bereikbaar.

Martin
19 November 2023

Telefonisch niet bereikbaar. Bestelling geplaatst om 14.15u met een bezorgtijd van 17u. Bestelling pas om 17.45u geleverd. Crispy box besteld maar dit is gefrituurd. Niet wat bij sushi hoort. Verbeter de bezorging en wees duidelijker op het menu wat mensen kunnen verwachten. Wij zullen hier niet snel meer bestellen.

Anna
12 November 2023

We have been loyal customers since the opening, ordered around 40 times, but Yesterday was the last time we ordered from here. There have been more and more delays in the past, but this was a whole new level. The order was placed at 6:30 PM for delivery at 8 PM. At 8:30 PM still nothing arrived, so we started calling them but no one would pick up. We called 11 times and have been ignored the whole time. After 9:30 PM when we still have received nothing, we gave up any hope to still have a delicious sushi dinner, and started cooking something else. Finally, at 10 PM the delivery showed up. I told the delivery guy that this is absolutely unacceptable to be ignored like that and not knowing when and if your order will arrive at all, and we rejected the delivery. Waiting for the owner to contact us to get the money back. Such a pity! They were so good in the beginning.

Kristel
11 November 2023

Mijn zoon vond het weer heerlijk

Diana Eversdijk
1 November 2023

We hadden box B besteld, maar die zag er anders uit dan het plaatje. En een aantal stuks minder. De gefrituurde sushi was ook erg groot en hard. Was daardoor ook niet zo lekker. Bestelling was wel.redelijk op tijd

Christine
28 Oktober 2023

De gefrituurde dingen bij mn bestelling hadden warmer gemogen want die waren lauw. Voor de rest prima eten.

Jannick
27 Oktober 2023

Om 5 uur besteld om half 8 te laten bezorgen en nog kwam het laat

Jacky
27 Oktober 2023

De bestelling kwam 50 minuten te laat. Alles wat warm had moeten zijn was koud. Loempia's waren meer deeg dan gevuld. Sushi was goed van smaak. Waardeloos dit zonde van je geld.

Frank
23 Oktober 2023

Dit was de laatste keer dat ik er een bestelling heb gedaan. Om 17:00uur besteld met bezorgtijd 18:00uur. Om 18:45uur nog steeds niks ontvangen en gebeld waar onze bestelling bleef. Nadat ze telefonisch zeer slecht bereikbaar zijn werden we uit eindelijk zeer brutaal te woord gestaan en kregen we uit eindelijk te horen dat het met een half uurtje klaar zou zijn wegens drukte. Ter compensatie zou er een gratis snack bijgeleverd worden. Als je dan om 20:30uur maar in de auto stapt om naar Goes te rijden en onderweg de bezorger op de fiets tegen komt hebben we maar gevraagd om ons eten en konden we om 20:45uur eindelijk eens gaan eten. De beloofde compensatie zat overigens niet eens in de tas. Dit is zeer triest, onacceptabel en teleurstellend. Ik bestel de volgende keer wel ergens anders.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Remie
23 Oktober 2023

Bestelling om 3 uur geplaatst met verzoek om 5 uur te bezorgen. Kwam ruim uur later. Aan de telefoon twee keer te horen krijgen dat het er over twee minuten aan komt en dat het zeer druk is. De sushi is erg goed maar heb vier keer besteld en drie keer was het veel te laat. Ik twijfel of ik volgende keer nog ga bestellen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Cristel
23 Oktober 2023

Bestelling zou om half 6 bezorgd worden en dit werd half 9!!! De warme gerechten waren koud. Heb zelf 4x moeten bellen om te vragen waar m’n bestelling bleef en die was onderweg, eerst om 18.20 en toen om 19.15 en vervolgens kregen we een melding dat hij onderweg was om 20.00 uur en pas om 20.30 uur was het er. Een keer en nooit meer!!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

V
22 Oktober 2023

Sushi ruim 3 uur later bezorgd dan in eerste instantie aangegeven. In totaal meer dan 4 uur gewacht. Sushi zelf is okay, maar zeker niet het wachten waard.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ans Vleugel
22 Oktober 2023

Geen ster waard! Om 17 uur besteld en na diverse malen te hebben gebeld bezorging om 20.30 uur . Bestelling mee terug gegeven aan bezorger en geld terug geëist

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Isa van Oosterhout
22 Oktober 2023

We hebben meer dan 2 uur moeten wachten op onze bestelling, terwijl we netjes op tijd hadden besteld. We hebben om 17.00 uur besteld en om 20.15 uur is het eten er nog niet!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

V.
20 Oktober 2023

Duurde ruim 3 uur voordat de sushi werd bezorgd, voor een relatief kleine bestelling. 1x gebeld of het nog lang ging duren , werd zeer onvriendelijk te woord gestaan. Zou toen nog 15 minuten duren
 duurde uiteindelijk nog 45 minuten. Bezorger die langs kwam was erg vriendelijk en het eten was heerlijk. Lekker vers, dat dan weer wel.

Jenny Aarts
9 Oktober 2023

Kreeg niet wat ik besteld had. De spicy tuna ontbrak.

Angie
7 Oktober 2023

Twee keer een verkeerde bestelling aan de deur gehad. Vervolgens eindelijk onze eigen bestellen klopt het uiteindelijk nog niet. Alle gefrituurde garnaal was vervangen door gefrituurde kip en de zeewier om de sushi was alsof het al van een aantal dagen terug was. Geen succes ervaring gehad dit keer l.

Luc
30 September 2023

Bijna 3 uur op mijn bestelling moeten wachten.

X
21 September 2023

2 uur moeten wachten op mijn kleine bestelling. In de tussentijd kreeg ik geen gehoor als ik belde. Smaakte overigens ook niet vers. HIER NIET BESTELLEN!

Nadine
16 September 2023

Zoals altijd erg tevreden. Sushi is super vers en heerlijk. Bezorging volgens planning. Altijd een feestje om sushi te eten op deze manier!

Martijn
13 September 2023

As usual, te laat maar voor ons maakt dat niet uit! Heeeerlijk en lekker goedkoop :)

Karla
6 September 2023

Altijd lekker!!

Mark
5 September 2023
Patrycja
30 August 2023

Eten te laat ,. We moesten werken dus een van ons heb niets gegeten ,telefokn continu in gespreek. Soya bij besteeld naa uur appart gekomen ,. En eten was anders als normaal zalm leek gisyer al gesneden was niet oke zijn we niet gewent normaal is top maar vandaag nie

Visser
26 August 2023

Beste sushi van Goes

Hanna
25 August 2023

Teleurstellende ervaring, de meest onsmakelijke Japanse rolls die ik heb gehad. 1.De plek is erg vies van binnen. 2.De gefrituurde rolls met te veel paneerlaag zijn vreselijk gesneden, taai, gefrituurde komkommers binnenin (de rolls waren dus overgaar in de frituur). 3.Op een enorme portie rolls een klein druppeltje sojasaus, nog minder gember. 4. De rijst is absoluut onsmakelijk . 5.De sojasaus is sterk verdund met water . 6. Ik begrijp niet waarom de paneerlaag zo dik en dik is. Net 25 euro weggegooid, kon er niet eens 1/3 van eten🙄

Patricia
25 August 2023

De bestelling kwam een uur later! Ook ontbrak de wasabi, de sojasaus en de stokjes.

Patrycja
23 August 2023

Sushi super lekker en altijd op tijd *****

David
21 August 2023

De keuken was ongelofelijk onhygiënisch! Rauwe vis stond niet gekoeld en platgestampte sushi lag verspreid door de keuken. Voedselveiligheid wordt zeker niet in acht genomen!!

Leonie
21 August 2023

Vers en zeer smakelijk. Lekkerste sushi van Goes!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

J de Graaff
19 August 2023

Bezorging duurde langer dan de verwachte bezorgtijd. 1 uur en 20 min gewacht. Bij het openmaken van onze sushi was de verpakking gesmolten door de warmte van de fried sushi, waardoor er plastic op onze sushi zat. Pas na 1 heel uur werd er weer een nieuwe box gebracht. Erg jammer dat het zo lang duurde

Chahid
18 August 2023

Super lekker poke bowl alles vers en lekker en waanzin goeie service hele aardige mensen

Marjon
15 August 2023
Swaen
8 August 2023

Om 13:40 uur mijn bestelling geplaatst en aangegeven dat ik het om 17:00 u wilde laten bezorgen. Ze stonden uiteindelijk om 17:50 u op de stoep. Naar mijn mening onacceptabel. Eten was daarentegen gewoon goed en lekker.

Dumont
30 Juli 2023

Bestelling online voor bepaald uur afgesproken,1.5 uur later pas geleverd. Was eerste keer dat wij daar bestelden maar ga volgende keer toch eens ergens anders proberen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Peter
30 Juli 2023

Lekkere sushi, we hebben een paar keer eerder besteld, vorige keren beter. Het was nu druk, edemane vergeten, meer dan een uur later bezorgd. Probeer het niveau hoog te houden!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Joyce
30 Juli 2023

Elke keer opnieuw weer heerlijke sushi. Bezorging ook altijd op tijd. Top!

Patrycja
24 Juli 2023

Helemaal top,. Was erg lekker en op tijd bezorgd !!!

Sis
24 Juli 2023
Marjolein Rentmeester
22 Juli 2023

Heb echt buikpijn van me bestelling gehad plus ik had avocado makis besteld geen komkommer

Chris
22 Juli 2023

Heerlijk voedsel voor een schappelijke prijs!

Yulia
16 Juli 2023
Maat
2 Juli 2023

Lekker en vers!

Sandra
28 Juni 2023

Bezorging van 17:40 werd 18:20. Meermaals geprobeerd te bellen, telefoon wordt gewoon niet opgenomen. Dus terwijl je zit te wachten op je eten weet je niet of er ĂŒberhaupt sushi komt. Volgens bezorger was er niemand op de zaak???? Echt niet ok om zo met je klanten om te gaan.

R van Holstein
26 Juni 2023

Bij toeval tegen gekomen, erg blij mee! Pokebowls waren erg lekker en een mooie portie. Ook de sushi smaakte erg goed. Zeer tevreden over de service, er werd telefonisch contact opgenomen om zeker te weten dat de doorgegeven dieetwensen ivm allergieen goed werden verwerkt. Erg tevreden dus!

Alona
24 Juni 2023
Jennifer
21 Juni 2023

Bezorger kon huis niet vinden, belde op, maar we kwamen er zo samen niet uit. Hij had geen 4g om Google maps op te zoeken. Tip: plattegronden Goes uitprinten en meegeven

Malinda van Liere
20 Juni 2023

Bezorgtijd zo 17:40 zijn. Die werd 18:33.. 2 keer telefonisch contact gehad, zonder duidelijke antwoord of tegemoetkoming.

Patrick
18 Juni 2023

Super lekkere sushi!!

Patrick
18 Juni 2023

Het was hele lekkere sushi alleen jammer dat ze me zeewier er bij hadden vergeten. Maar voor de rest was het heel lekker!!!

Jacq.
15 Juni 2023

De sushi was erg smaakvol. Poke bowl vrij neutraal van smaak. Toen wij de bezorging kregen waren er bakjes saus open lag op de bodem van de tas.

Lisa
13 Juni 2023

Hele lekkere sushi, maar 19.00 stond dat we konden ophalen en heb nog 15 min binnen moeten wachten niet heel erg maar een tip om dat zo min mogelijk voor te laten komen

Remie
11 Juni 2023

Smaak van sushi was goed. Bezorger was vriendelijk en bood excuses aan want eten was 45 minuten te laat

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Carola Bouwense
8 Juni 2023

Al vaak bij jullie besteld. Maar Ik vond voor het eerst de bestelling tegenvallen. Kleinere sushi dan normaal. Ook minder vulling. En ze leken minder vers.

I H
6 Juni 2023

goed op tijd bezorging, eten heel lekker

Jacq
2 Juni 2023

Het eten was fantastisch. Heerlijk van smaak en zag er goed vers uit.

Max van Hees
30 Mai 2023

Erg lekkere sushi, niet te duur. Onze bezorger was iets te laat maar hij moest ook op de scooter helemaal naar Heinkenszand.

Anoniem
28 Mai 2023

Stipt op tijd bezorgd. Overheerlijke sushi, de beste van Goes. Je proeft aan alles dat het vers voor je gemaakt is. Voor ons geen andere sushizaak meer! Top! Dikke aanrader!

Minke
27 Mai 2023

Lekkere sushi voor een goede prijs!

janhein
27 Mai 2023

Heerlijke verse sushi, en snel geleverd

Rosanne de Rooij
24 Mai 2023

Altijd heel erg lekker, snel bezorgd en vers. Ik bestel bijna elke week hier als het kan :) Ook goede prijs kwaliteit en leuke actie met gratis sushi roll.

Patricia Bongaarts
22 Mai 2023

Bezorgtijd die ik kon kiezen was 18.20 uur. Om 18.45 uur heb ik contact opgenomen, mijn bestelling zou aan de bezorger zijn meegegeven, vreemd
.want pas om 19.02 uur kreeg ik een mail dat mijn bestelling onderweg was. Uiteindelijk om 19.20 uur is de bestelling geleverd. Ondanks dat ik alle contactgegevens heb achtergelaten, werd ik niet (juist) geïnformeerd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

M
20 Mai 2023

Heerlijke sushi en goede en snelle bezorging

Anoeska
14 Mai 2023

Het duurde allemaal beetje lang maar dat hebben ze dubbel en dwars goed gemaakt met een extra roll en heerlijke sushi was optimaal genieten op moederdag bedankt!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Nathalie
13 Mai 2023

Heerlijke sushi, perfecte prijs / kwaliteit! Netjes op tijd geleverd

Jessica Kersten
29 April 2023

Ik ben altijd zeer tevreden over de kwaliteit van de sushi. Erg lekker, vers en originele roll's. Het lijkt alleen of de bezorging met de keer slechter wordt en dat is erg jammer. De eerste keer werd er wat vergeten in de bezorgtas, dat is netjes opgelost door het alsnog te brengen. Wel koud, maar goed dat kan gebeuren en we kunnen het thuis gewoon opwarmen. De tweede keer was de bezorger een half uur te laat en vandaag was de bezorger bijna een uur te laat. Dat laat mij wel twijfelen om hier de volgende keer nog een bestelling te plaatsen. Jammer! Want ben zeer te spreken over de kwaliteit.

John
23 April 2023

Bestelling geannuleerd na 2,5 uur wachten en niet het idee hebbende dat het snel zou komen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Joyce
22 April 2023
JP Flikweert
22 April 2023

Prima kwaliteit. De rollen zitten alleen wel behoorlijk strak in de verpakking, bij het er uit halen gebeurd het nog al eens dat er stukjes breken omdat ze aan elkaar plakken. Iets meer ruimte in de bakjes zou prettig zijn. Respect voor de bezorger, die komt gewoon ff op de fiets in Kapelle bezorgen!

Yulia
16 April 2023

Everything is very delicious 🙂

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Esmeralda van Stee
15 April 2023

Sushi was weer heerlijk, de lekkerste van Goes e.o. voor de beste prijs. Er zat Ă©Ă©n verkeerde rol bij onze bestelling, maar dit werd snel nageleefd. Wij zijn en blijven fan!

H
10 April 2023

Rijst is iets te waterig, smakeloos en er zit te veel saus/mayonaise erop. Alles is lekker vers. Prima sushi. Het duurde alleen even voordat de bestelling klaar was (al was die ruim op tijd besteld)

Joanne Brouwer
8 April 2023

Het eten was heerlijk! Helaas moesten we er wel 40 minuten op wachten, terwijl we online hadden besteld en precies op de afgesproken tijd daar waren.

Maud Pellaers
3 April 2023

Bijna een half uur moeten wachten op onze afhaalbestelling maar eerlijk is eerlijk, het was het wachten waard. Ontzettend lekkere sushi. Vriendelijke en correcte medewerkers. Zaakje zelf kan wel een opknapbeurt gebruiken, ziet er allemaal wat rommelig uit, vloer was niet erg schoon en er stond binnen een scooter geparkeerd.

Simon
3 April 2023

The best sushi in Zeeland!!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

EB
2 April 2023
Rebeca
30 MĂ€rz 2023

Het eten was heerlijk maar 2 dingen waar ik wel voor betaald heb waren er niet. Naderhand gebeld maar werd niet opgenomen.

Elly
23 MĂ€rz 2023

Bestelling was er eerder dan aangegeven tijd, waar we blij mee waren. Super fijn en heerlijke gerechten.

CJ
20 MĂ€rz 2023

Heerlijke sushi. Rijst was prima en sushi zagen er mooi uit en prima kwaliteit. Keurig verpakt. Voldoende wasabi, soyasaus en gember.

Esmeralda
19 MĂ€rz 2023

Beste sushi van Goes: altijd lekker, vers en keurig op tijd bezorgd. Prijs-kwaliteit is echt top, zeker met spaarpuntensysteem en de gratis rollen! Complimenten!

Noor
13 MĂ€rz 2023

Lekkerste sushi van Goes

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

V gerven
6 MĂ€rz 2023

Veel tr laat bezorgd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

S. v.d Graaf
4 MĂ€rz 2023

Tot gisteren was de kwaliteit hier prima! Echter gisteren was een triest drama. De avocado was zwart en de kip teriyaki rol was aangebrand. Het meeste is helaas de vuilnisbak in gegaan...

Joyce
28 Februar 2023
Leonie
19 Februar 2023

Uitstekende sushi en stipt op tijd bezorgd

André
15 Februar 2023
Marina
15 Februar 2023
anoniem
13 Februar 2023

te lang moeten wachten op de de bezorging

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Henk
12 Februar 2023

Heerlijke sushi! Alleen slechte kwaliteit soya saus en wasabi.

Amoz
25 Januar 2023
Anna
23 Januar 2023

We hebben hier nu drie keer sushi besteld en alledrie de keren was het eten meer dan een half uur te laat. Gisteren bestelde ik om 17.45 uur sushi, de eerstvolgende tijd was 19.00 uur, en het eten kwam om 19.53 uur. We kregen als compensatie wel een extra rol gratis, dat was dan wel weer fijn. Het eten was wel weer heel erg lekker!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sandra
19 Januar 2023

Sushi wederom heerlijk en mooi vers. Ook onze gasten vonden het heerlijk. Inmiddels al vaak besteld en toch wat tips *Is het mogelijk een Meat lovers box toe te voegen? Nu eigenlijk hoofdzakelijk boxen met vis. *Graag de mogelijkheid om tijdens de actie verschillende gratis rollen te kiezen. Als je nu voor bv. €75,- besteld krijg je 3x dezelfde rol (ook heerlijk uiteraard)

Michel
18 Januar 2023

Hiervoor de eerste keer besteld, vond het goede sushi. Goed verzorgd en opgemaakt. Toen ik de zaak binnen stapte had ik mijn twijfels, ziet er een beetje slordig en onverzorgd uit.

Flory
15 Januar 2023

Tonijn was wasterig. Teveel rols met crabbib de box. Tew weinug variatie

Esmee
13 Januar 2023

Heerlijke smaak en heel vers!

f kristalijn
7 Januar 2023

stond op tijd klaar . alles vers en een streling voor de tong

NF
7 Januar 2023

Hele lekkere, verse sushi!

Esmee
3 Januar 2023

Heerlijke en verse sushi.

Sandra
1 Januar 2022

Keurig op tijd bezorgd. Heerlijke sushi, ziet er ook netjes uit. Echt aanrader.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Joyce
1 Januar 2022
S
31 Dezember 2022
Debbie
31 Dezember 2022

Super lekker en vers. We hebben genoten!

Anne
30 Dezember 2022

Super verse sushi, bites goed warm. EĂ©n item vergeten, werd meteen gebeld en geregeld. Top!

Mirella
29 Dezember 2022

Voor het eerst besteld. Keurig op tijd geleverd, netjes verpakt, grote portie sidedish, heerlijk gegeten. Enige minpunt is dat er best wat verschil zit in het minimale bestelbedrag + wel of geen bezorgkosten per postcode Goes of Kloetinge.

Grace Tibbe
23 Dezember 2022

Super lekker, vooral de gefrituurde sushi is erg lekker! Voor de 2 gratis rollen vroeg ik om 2 verschillende omdat je dit tijdens je bestelling niet kunt aangeven. Dit hebben jullie netjes gedaan! Ga zo door!

Corine
20 Dezember 2022

Sushi was super! 1 van de beste die ik tot nu toe heb gegeten.. En bezorging was top! dit is zeker een aanrader !!

Maria
19 Dezember 2022
Karla
10 Dezember 2022

Ik koop altijd bij jullie want jouw sushi zijn de beste in Goes. Altijd lekker!❀

Annemarie
10 Dezember 2022

Snelle bezorging en vriendelijk. De pokebowl en sushi waren erg lekker! Voor herhaling vatbaar :)

Joyce
3 Dezember 2022

Top!!! Al diverse keren Sushi besteld, iedere keer weer goed. Bezorging is altijd stipt op tijd.

Amanda
29 November 2022

Heerlijke sushi!

Angela
26 November 2022

Lekker en snel geleverd. Leuk van gratis LA rol.

Sanna
23 November 2022

Sushi kwam pas na 1,5 uur, maar na uitleg bezorger toch enigzins begrip voor de situatie. De sushi zelf was helemaal platgedrukt in de verpakking en kon de stukjes niet goed van elkaar af krijgen zonder dat de sushi uit elkaar viel. Zag er niet netjes uit en bijna onsmakelijk. Erg jammer!

Peter B
21 November 2022

Drie kwartier te laat!!!!

Tamara
21 November 2022

Heeelijke sushi en warme hapjes zeker een aanrader

Arta
20 November 2022
Robbert de Oude
19 November 2022

De sushi was heerlijk! Dank!

Monique
18 November 2022

Altijd goed en op tijd. Leuk die gratis rol actie

Joyce
17 November 2022
Claudia
15 November 2022

Helemaal top! Snel, veel en heerlijk :)

Wijk
14 November 2022

Eten kwam 1 uur na geplande vezorg tijd. Gebeld maar sushi zou na enkele minuten geleverd worden half uur later nog geen sushi. Uiteindelijke was de helft niet meer warm.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

lau de winter
13 November 2022

Netjes op tijd ,moesten niet lang wachten

Jessica
12 November 2022

Heerlijk! Beste sushi in Goes. Bezorging op tijd en de sushi is duidelijk erg vers.

Ilse
9 November 2022

Heerlijke sushi en sashimi! Voor herhaling vatbaar.

Dick
8 November 2022

Heerlijke vegetarische sushi! Echt top 😋

Tibbe
6 November 2022

Lekkere sushi! Vriendelijke bezorger maar duurde veel te lang. In de bevestiging stond een uur, maar dit werd anderhalf uur!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mulder
5 November 2022
Steve
31 Oktober 2022
Diana
31 Oktober 2022

Lekker sushi, netjes op tijd bezorgd

Sandra
29 Oktober 2022

Sushi wederom heerlijk. Maar timing voor bezorging laat wat te wensen over. Behoorlijk te vroeg (20 minuten). Gelukkig was ik thuis, maar kies bezorgtijd niet voor niks. Ik denk dat dit echt een aandachtspunt moet worden.

Johan
29 Oktober 2022

De sushi en de poke bowl was weer heerlijk en volgens aangegeven tijd klaar. Perfect👍

Lieneke
28 Oktober 2022

Wij hebben heerlijk gegeten!

Leoni
28 Oktober 2022

Lekker, vers en keurig op tijd. Tevreden!

Sandra
23 Oktober 2022

Erg lekker, duidelijk vers. Keurig op tijd. Blij met dit restaurant 👍

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

MB
23 Oktober 2022

Zeer zorgvuldig. Ging klein iets mis en hebben ze goed opgelost. Nog een goede plek met goede service! Sushi ook van goede kwaliteit!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Tessa
23 Oktober 2022

Super fijn dat jullie in Kapelle bezorgen en veel vegetarische opties hebben. De bezorger was er stipt op tijd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Miep
21 Oktober 2022

Heerlijke sushi. Vol van smaak en eik n goede balans tussen de rijst en de ingrediënten.

Anne
21 Oktober 2022

Lekkere sushi, snelle service en vriendelijk personeel. Helemaal top!

Jessica
21 Oktober 2022

De bezorger was een deel van de bestelling vergeten uit de scooter te pakken, na een telefoontje is dit keurig opgelost door het alsnog te bezorgen. Het wachten was het waard, want heerlijk verse sushi! Zelfs nog warm. We gaan zeker weer een keer hier bestellen.

Sandra
16 Oktober 2022

Erg lekker. Duidelijk vers gemaakt. Vriendelijke bezorging.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anoeska
15 Oktober 2022

Heerlijk genoten van me sushi

Monique
13 Oktober 2022

Gewoon heerlijke suchi, vriendelijke mensen.

Wasabi snuiver!
10 Oktober 2022

Snel, lekker, goed temperature sushi lauw en vers, kip was warm en krokant. smaak vol. 4x bestelt 4x prima.

Bob van den Bergh
8 Oktober 2022

Echt super! Gratis rolls ontvangen! Toppers ga zo door.

Van Overloop
7 Oktober 2022

Heerlijk gegeten. Eten werd op tijd bezorgd en het was lekker vers. Zeker voor herhaling vatbaar!

Myra
27 September 2022

Lekkere verse sushi en sashimi!!

JdH
26 September 2022
Emmy
25 September 2022
Steven
20 September 2022

Graag op de website aangeven welke producten vegan zijn.

C Suk
20 September 2022

Moeilijk te vinden op Google

Marene Geluk
19 September 2022
Adrian
12 September 2022

I am really extremely happy! The quality of the sushi was to notch! I am saying this with experience from many sushi restaurants all over Europe. I was also extremely pleased that it was prepared so fast and with a personal wish. Absolutely top!

Anne
9 September 2022

Slechte service. Zat geen sojasaus, wasabi, gember of stokjes bij. Meerdere keren geprobeerd te bellen, maar geen reactie. Gewoon jammer..

Antwort von My Sushi & Fusion

Onze excuses voor het ongemak. We zullen beter opletten. U kunt ons bereiken op tel-0113-785545.

Jenny
3 September 2022
Saskia de Graaff
3 September 2022

super kwaliteit sushi was heerlijk. bezorging was ook goed.

Arta
2 September 2022

De poke bowl zijn heel erg lekker

Co
30 August 2022

In 1 woord verrukkelijk!

Was erg lekker ! Is alleen de zoveelste keer dat we erg lang moesten wachten op de sushi. Had voor 17:45 besteld en kwam ong een half uur later bij ons aan.
30 August 2022
Virine Brinkman
26 August 2022

Heerlijke sushi!!!! Aanrader!!

Erika
25 August 2022

Altijd goede kwaliteit, snelle levering. Favoriete restaurant om te bestellen!

Van Kampen
20 August 2022

Super lekker, mooi prijsje, goede service, aardige lui
.

Selina
19 August 2022

Eerste keer hier besteld, maar viel beetje tegen. Eerst de plus: genoeg gember en wasabi meegeleverd. Kan per stuk bestellen wat erg fijn is. Gratis rol erbij, die was lekker. De min: de handrol had echt te veel mayo. De tonijn sashimi was absoluut niet vers en heb ik aan de hond gegeven. Zag er grauw uit. De crispy tuna was wel crisp aan de buitenkant maar erg sompig van binnen. Helaas ook geen stokjes erbij. Ik zou hier niet op korte termijn nog een keer bestellen, maar wellicht in de toekomst een 2e kans.

David
19 August 2022

Erg goede sushi en met een half uurtje bezorgd, ik bestel altijd bij sushi en fusion

Anouck
16 August 2022

Zoals altijd erg lekker en op tijd!

Jeroen
13 August 2022

Goede prijs, lekker eten en meer dan genoeg. Dit is zeker een plek waar ik vaker sushi ga halen.

Joyce
12 August 2022
Ilyana
10 August 2022

Heerlijke sushi! Vriendelijk personeel die het wilde bezorgen. Zeker voor herhaling vatbaar!

Jojo
7 August 2022

Erg lekkere sushi. Erg vers en sommige waren nog warm.

Wenneke
7 August 2022

Was op tijd, goed warm en meer als genoeg. Goede prijs-kwaliteit

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Pat
31 Juli 2022

Lekker gegeten!

Alex
30 Juli 2022
M
30 Juli 2022

Beste sushi sinds tijden in Goes.

...
24 Juli 2022
Frank
24 Juli 2022

Goede kwaliteit en het was erg lekker!

Marian
22 Juli 2022
Andrea
19 Juli 2022

Super goede pokebowls, vers en lekker! Bezorging binnen een half uur!

Karla
16 Juli 2022

Heerlijke sushi!! En ik vind het zo lief dat krijg ik gratis avocado sushi. Wat lief!

Johan
16 Juli 2022

Weer heerlijke sushi gegeten. Erg vriendelijk geholpen en was op het geplande afhaaltijdstip klaar. Een aanrader!

Arta
12 Juli 2022
Jelle
12 Juli 2022

Hoewel de sushi uit elkaar viel bij het oppakken, smaakte het overheerlijk! Ook was de bezorging snel, en de bezorgster aardig. ZEKER voor herhaling vatbaar.

Marina
11 Juli 2022

Snelle service en geweldig lekkere sushi, zeker een aanrader!

Bianca
11 Juli 2022

Eerste x dat we hier sushi hebben besteld. En zeker niet de laatste x! Het was erg lekker en goede sushi. Leuke deal via Social deal en ook nog een gratis rol bij de bestelling. Heerlijk gegeten!

Harrie
9 Juli 2022

Top! Snel bezorgd en heerlijk gegeten. Ik zal in de toekomst zeker vaker bestellen.

Maria
9 Juli 2022

Wat was de fried zalm roll vies bahbah bakje was helemaal omhuld in het vet bijna geen zalm erin volgens mij is ook de frituur olie in de roll gekomen heb nog steeds buikpijn

Karin
7 Juli 2022
...
3 Juli 2022

Helaas de stokjes, soja en wasabi vergeten en de edamr bonen waren nog hard helaas. Maar de rest was heerlijk zoals altijd!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von My Sushi & Fusion

Bedankt voor uw beoordeling. We zullen volgende keer beter opletten.

Tim
3 Juli 2022
Rolf
2 Juli 2022

Sushi was lekker! Zeker een aanrader. Wel waren de mini loepias niet meer warm, helaas. Ondanks dat ze goed verpakt waren.

Marianne
2 Juli 2022

Zeer goede sushi, heel vers en smaakvol. Er was goed rekening gehouden met een allergie. De bezorging was netjes en op tijd (eigenlijk te vroeg, maar er was gebeld of dit in orde zou zijn). Bedankt!

De Jonge
2 Juli 2022

Goede prijs, vers en lekker! Vriendelijke mensen.

Sylvia
28 Juni 2022

Zag er super verzorgd uit & de smaken erg lekker & verschillende smaken

Anna
25 Juni 2022

We’re happy to have discovered this place. Everything was great, very delicious sushi, many options to choose from, high quality. The only thing was that instead of a soft shell ebi tuna roll we got a different one.

Antwort von My Sushi & Fusion

Hi Anna, Thank you for the positive review and also sorry for the mistake. We will give you Free soft shell ebi tuna roll in your next order. Please mention it in the remark area.

David Wagenvoort
24 Juni 2022

Voor de eerste keer besteld en het beviel me erg goed! Bestelling binnen een half uur en prijs-kwaliteit was ook erg goed!

Simone
24 Juni 2022
Dubelaar
20 Juni 2022

Heerlijke verse sushi 🍣 Wij waren zeer zeer tevreden met zowel de warme als koude sushi's. Vriendelijke mensen echt voor herhaling vatbaar.

Melissa
20 Juni 2022

Bezorging klantvriendelijk Netjes op tijd Sushi netjes bezorgd Sushi smaakt heerlijk Geen verbeterpunten ga zo door!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jazz
19 Juni 2022

Was heerlijk en veel variatie in vergelijking met de andere sushi tenten in Goes. Lekker!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marjolein
17 Juni 2022

Heerlijk verse sushi en een vriendelijke bezorger

Virine Brinkman
13 Juni 2022

Heerlijke sushi!!!

Anoniem
7 Juni 2022
Anouck
7 Juni 2022

Precies op tijd en heerlijke verse sushi! Ga hier zeker vaker bestellen.

Robert van der Cingel
7 Juni 2022

Lekkere sushi goed gevuld vers aanrader

Bo
5 Juni 2022

De bezorging was heel snel en zowel de pokebowl als sushi waren heerlijk vers. Een aanrader!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von My Sushi & Fusion

Bedankt dat je ons aanbeveelt

Johan
5 Juni 2022

Heerlijke gerechten en keurig verzorgd en klaargemaakt. Vriendelijke mensen. Heel veel succes met jullie bedrijf en komen snel weer terug.

Antwort von My Sushi & Fusion

Bedankt voor de positieve beoordeling

Erika
5 Juni 2022

Erg lekker en snelle bezorging

Antwort von My Sushi & Fusion

Bedankt voor je bestelling

Marissa
4 Juni 2022

Bestelling op tijd binnen en heerlijke sushi. Wij gaan vaker bestellen.😊

Antwort von My Sushi & Fusion

Bedankt voor de mooie review